Coaching

crossroad-decision2

Harttehuur is coaching vanuit het hart. Harttehuur luistert, zoekt samen met je uit waar je aan wilt werken en bepaalt vervolgens een richting, waarbij handvaten worden aangereikt waarmee je verder kan. We hebben vaak meer kracht in ons dan we zelf denken, maar dat gevoel kun je in bepaalde omstandigheden kwijtraken. Harttehuur probeert gevoel en hart dichter bij elkaar te brengen en helpt je weer in je kracht te komen. Waardoor je weer weet wat je wilt, bewuste keuzes kunt maken en durft te vertrouwen op je intuïtie.

Coaching thema’s

Dertigers dilemma: Rond de dertig lijkt het wel permanent spitsuur in je hoofd. Het gevoel dat er grote beslissingen moeten worden genomen op het gebied van carrière, relaties, kinderen, een huis. Het kan je allemaal overvallen, teveel zijn, waardoor je vastloopt in je hoofd; Wat wil IK? Samen kunnen we kijken wat jouw ideale plaatje is en geef ik je handvaten om hiermee verder te gaan.

Rouwverwerking: Na het overlijden van een dierbare of het uitgaan van een relatie kan je soms vast komen te zitten in je verdriet. Je mist iemand enorm, hebt misschien een schuldgevoel, en je komt niet verder. Je omgeving denkt na een tijd dat het beter met je gaat of jij wil mensen niet met je verdriet lastigvallen. Ik kan je handvaten geven om je verdriet een plaats te geven en weer rustig vooruit kan kijken.

Levensvragen; Personal & Life coaching: De balans werk-privé is niet altijd even makkelijk te vinden, het kan je zelfvertrouwen aantasten, het geeft je stress waardoor je je steeds vervelender gaat voelen. Wil ik deze baan nog wel, ben ik gekukkig in mijn relatie enz. We hebben allemaal wel eens last van deze gevoelens. Maar soms is het zo groot dat je er zelf niet meer uit komt. Graag help ik je hiermee door je problemen helder te krijgen en weer in je kracht te komen.